Hvad er AdSense?

Google Adsense er de annoncer fra Google en websiteejer kan tjene penge på, at have på sin hjemmeside. Det er en reklameplatform Google udbyder, og “partnerne” betales derfor også af Google. Du har sikkert lagt mærke til, de mange annoncer som er på forskellige hjemmesider. Udseendet hos AdSense har varieret år til år. Google AdSense er Google Display annoncer, som er vist på en hjemmeside. AdSense er en nem måde, at tjene penge på for hjemmesideejere, det eneste det kræver er en hjemmeside og et søgt partnerskab hos Google.

Hvor mange penge man kan tjene på Google Adsense, afhænger af hvor mange besøgende, man har på sin hjemmeside. Herudover handler det også om hvor annoncerne er placeret på siden, og selvfølgelig hvor meget man ligger mærke til annoncerne. Det er klart, at hvis din hjemmeside aldrig vises, så vil annoncerne ikke blive eksponeret. Omvendt – er der mange besøgende på din hjemmeside, og dine annoncer er relevante i forhold til din hjemmeside, så vil chancen også være høj.

Google vil ikke reklamere på sider med pornografisk, eller andet støende materiale, det er et krav fra Google’s side. Det er blandt andet derfor, at ens hjemmeside skal godkendes først. Google kan sagtens finde andre årsager til, at afvise ens anmodning, det er derfor en god idé, at siden er helt færdig – og at man har læst retningslinjerne ordenligt igennem.