Webanalytics

Få professionel hjælp til Google Tag Manager og Google Analytics. 

Det kan jeg tilbyde din forretning

Korrekt opsætning

Der er mange måder, man vil kunne opsætte Google Analytics på. Jeg bruger typisk Google Tag Manager til, at sammenkoble Google Analytics. Hertil bruger jeg et bestemt setup af indstillingerne i begge systemer. Datavalidering er mindst ligeså vigtigt, som at have data.

Vi tracker mål og vigtige hændelser

Lad os tracke vigtige mål og hændelser, der betyder noget for din forretning og optimering. Når dette er på plads, kan vi optimere på websitet, så vi får endnu flere af de konverteringer, du ønsker.

Vi finder frem til gode/dårlige sider

Jeg har mange års erfaring med Google Analytics, derfor vil jeg på baggrund af data, hurtigt kunne konkludere om dine sider, bør optimeres.

Vi styrker dit website ud fra din data

Dataindsigt giver typisk et bedre forretningsgrundlag, og er derfor grobund til vækst. Kom i gang med korrekt håndtering af tracking og mærk forskellen. 

Sådan er et typisk forløb

Jeg gennemgår dit nuværende setup. Jeg kommer herefter med tanker og idéer til, hvad der skal sættes op eller justeres.

Det kan være, at du i dag ikke tracker visninger af elementer, såsom hvor langt dine besøgende scroller eller om de besøgende konverterer til nyhedsbrev. Det kan også være, at 20% af dine besøgende i Google Analytics enten er din egen virksomhed eller robotter.

Når dataen er valideret og målene samt andre vigtige hændelser, er korrekt opsat, vil jeg typisk hjælpe med, at opsætte et eller flere dashboards. Dette vil give dig indsigter, du har brug for i din forretning.

Når der er data nok, som tidligere blev valideret, vil jeg komme med de indsigter, jeg selv kan se, ud fra den fornyede validerede data.

Med disse indsigter får du korrekte indsigter til at lave en slagplan for, så vi kan igangsætte nødvendige tiltag for at få mere vækst.

Det siger andre om mig

Dennis har været en fantastisk sparringspartner, og han favner over områder jeg ikke selv er ekspert på – nemlig SEO og konverteringsoptimering. Af netop den grund sender jeg gerne kunder videre til ham, når jeg ikke selv er den rette samarbejdspartner – og jeg har kun hørt positivt tilbage fra dem.

Dennis har virkelig flair for sit felt, og er ikke mindst meget professionel & ærlig som konsulent.

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne

Anton Hoelstad

Selvstændig konsulent, antonhoelstad.dk

Mangler du kunder, eller vækst – så er Dennis din go-to-guy!

Servicen er i top, og med kvaliteten af hans arbejde, kan man hurtigt se at han ved hvad han laver. Vi fik hjælp af ham til opsætning af vores Google Ads konto, og efter 14 dage måtte vi pause den igen, da vi havde for meget arbejde.

Vi har desuden også løbende rådført os med ham til vores SEO. De varmeste anbefalinger herfra!

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne

Sanga Lingam

Partner, gratisfotograf.dk

seo ebog

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få mere SEO viden

Få bl.a. mere viden om:

Teknisk SEO

Linkbuilding

Indhold

Brugeradfærd

Rankbrain

Featured Snippets

....Og meget mere!

Du modtager din e-bog lige om lidt!