Google Ads Konsulent (AdWords)

Få professionel hjælp til Google Ads af en erfaren konsulent. Du får annoncering der virker. Annoncering skal være rentabelt – og det kan jeg hjælpe dig med! 

OBS: Jeg tilbyder ikke længere Google Ads konsultation – hvis du ønsker at lære Google Ads, vil jeg anbefale dette Google Ads kursus.

Det kan jeg tilbyde din forretning

Søgeordsanalyse

En analyse der dækker over, hvad dine kunder søger efter, og hvor mange søgninger der er.

Professionelle annoncer

Få skrevet professionelle annoncer – med fokus på Quality Score & konverteringer. På den måde får du det maksimale ud af, dine indsatser med Google Ads.

Optimering af dine bud

Jeg byder på baggrund af din data, og byder op, når det er rentabelt at annoncere. Samtidig byder jeg ned, når det ikke er rentabelt!

A/B Tests

Løbende tester jeg dine annoncer, og kampagneindstillinger, så vi får mere trafik og flere konverteringer.

Relevante målgrupper

Løbende vil vi opsætte relevante målgrupper eller observationer, som vil give værdifuld trafik på baggrund af dataen.

Relevant valg af annoncering

Google Ads dækker over alt fra Google Shopping til YouTube, men selvfølgelig mest af alt, dét der sker i søgemaskinen.

Jeg har erfaring med alle typer af annoncering på Google.

Google Search Ads

Google Shopping

YouTube Annoncering

Gmail Annoncering

Google Display

Er Google Ads det rigtige for dig?

Google Ads er betalt annoncering, hvor du som annoncør bliver pålagt udgifter pr. klik. Det er derfor vigtigt, at vide, at du både skal betale for konsulenten, der hjælper dig – men også udgifterne til Google.

Det kan være, at du synes en klikpris på eksempelvis 60 kr, er dyrt. Men hvis det er rentabelt, og du får forrentet din forretning, når du annoncerer på et søgeord, er det attraktivt.

Jeg ønsker en rentabel forretning for mine kunder. Derfor gør jeg altid mit for, at jeg som Google Ads konsulent, tjener mig selv og dine udgifter til Google hjem!

Løbende vil du også opleve, at jeg kommer med konkrete idéer til, hvordan vi i fællesskab kan øge din konverteringsrate.

Således får du endnu flere kunder – for den samme pris!

 

Det siger andre om mig

På under fire måneder var resultaterne af Dennis indsatser på Google Ads så skræmmende gode. Her taler vi om procentfremgange i konverteringer på langt over utroværdige 100% og dog alligevel sande 160% !!!

Dennis er troværdig på opgaven, digital kompetent, behagelig at arbejde sammen med, ydmyg for egne resultater og indsats og bragende dygtig. Derfor er Dennis efter sin beslutning om at starte egen virksomhed fortsat tilknyttet RealMæglerne som konsulent og jeg vil anbefale alle andre virksomheder – med undtagelse af mine konkurrenter – at gå i dialog med Dennis og udvikling af digitale platforme. Han er efter min overbevisning en af de bedste i Danmark på sit felt.

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne

Preben Merrild Angelo

Adm. Direktør, www.realmaeglerne.dk

Hos SteamFoss A/S er vi enormt glade for samarbejdet med Dennis. Han er en super professionel samarbejdspartner!

Vi bruger ham til Google Ads og rådgivning ift. Teknisk SEO. Han er rigtig dygtig til at følge op og man føler hurtigt, at han arbejder med hele hjertet. Han anser vores forretning og succes som hans egen.

Det har vi kunne mærke i vores bundlinje.

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne

Roohullah Hasani

Marketing- og udviklingschef, steamfoss.dk