Google Ads (AdWords)

Få professionel hjælp til Google Ads af en erfaren konsulent.
Du får annoncering på Google – en god kvalitet til freelancepriser. 

Det kan jeg tilbyde din forretning

Søgeordsanalyse

En analyse der dækker over, hvad dine kunder søger efter, og hvor mange søgninger der er.

Professionelle annoncer

Få skrevet professionelle annoncer – med fokus på Quality Score & konverteringer. På den måde får du det maksimale ud af, dine indsatser med Google Ads.

Optimering af dine bud

Jeg byder på baggrund af din data, og byder op, når det er rentabelt at annoncere. Samtidig byder jeg ned, når det ikke er rentabelt!

A/B Tests

Løbende tester jeg dine annoncer, og kampagneindstillinger, så vi får mere trafik og flere konverteringer.

Få flere kunder & mere overskud

Løbende vil du få flere kunder, og mere overskud, da det bliver rentabelt at annoncere.

Den type annoncering der er relevant

Google Ads dækker over alt fra display til YouTube, men selvfølgelig mest af alt, dét der sker i søgemaskinen.

Er Google Ads det rigtige for dig?

Google Ads er betalt annoncering, hvor du som annoncør bliver pålagt udgifter pr. klik. Det er derfor vigtigt, at vide, at du både skal betale for konsulenten, der hjælper dig – men også udgifterne til Google.

Det kan være, at du synes en klikpris på eksempelvis 60 kr, er dyrt. Men hvis det er rentabelt, og du får forrentet din forretning, når du annoncerer på et søgeord, er det attraktivt.

Jeg ønsker en rentabel forretning for mine kunder. Derfor gør jeg altid mit for, at jeg som Google Ads konsulent, tjener mig selv og dine udgifter til Google hjem!

Løbende vil du også opleve, at jeg kommer med konkrete idéer til, hvordan vi i fællesskab kan øge din konverteringsrate.

Således får du endnu flere kunder – for den samme pris!

 

Det siger andre om mig

Dennis har været en fantastisk sparringspartner, og han favner over områder jeg ikke selv er ekspert på – nemlig SEO og konverteringsoptimering. Af netop den grund sender jeg gerne kunder videre til ham, når jeg ikke selv er den rette samarbejdspartner – og jeg har kun hørt positivt tilbage fra dem.

Dennis har virkelig flair for sit felt, og er ikke mindst meget professionel & ærlig som konsulent.

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne

Anton Hoelstad

Selvstændig konsulent, antonhoelstad.dk

På under fire måneder var resultaterne af Dennis indsatser på Google Ads så skræmmende gode. Her taler vi om procentfremgange i konverteringer på langt over utroværdige 100% og dog alligevel sande 160% !!!

Dennis er troværdig på opgaven, digital kompetent, behagelig at arbejde sammen med, ydmyg for egne resultater og indsats og bragende dygtig. Derfor er Dennis efter sin beslutning om at starte egen virksomhed fortsat tilknyttet RealMæglerne som konsulent og jeg vil anbefale alle andre virksomheder – med undtagelse af mine konkurrenter – at gå i dialog med Dennis og udvikling af digitale platforme. Han er efter min overbevisning en af de bedste i Danmark på sit felt.

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne

Preben Merrild Angelo

Adm. Direktør, www.realmaeglerne.dk