Hvad er en Splog?

Ordet splog kommer af ordet spam, og ordet blog – det er en blog, der anses som spam. En splog er et negtivt ord om en blog, der er lavet til formål for SEO – en falsk blog af dårlig kvalitet. Når der skrives dårlig kvalitet menes der, at bloggen har tyndt indhold, ingen billeder og ingen kontekst. De hedder typisk nogle mærkelige domænenavne, og vil være nemme at gennemskue.

Typisk vil du opleve, at splogs kun har indlæg med udgående links i. Der er ikke et bestemt emne på bloggen, da der skrives om alt og intet på samme tid. Når emnerne skifter med alt fra børnetøj til hvordan man vælger en rigtig konsulent, vil det være svært at finde kontekst.

Det var en meget effektiv, og gennembrugt linkbuilding metode, der ikke virker i ligeså høj grad i dag. Ikke sagt, at det er en metode, der ikke udbydes i dag – det gør det i høj stil. Det er en metode, jeg personligt ville anbefale dig, at passe på med. Gode blogs lavet til linkbuilding, er generelt bedre udarbejdet, har kontekst og skriver også indlæg uden eksterne links.

Du vil også opleve, at designet er meget standardiseret, og man vil ikke kunne kontakte webmasteren, eller finde frem til dem.

seo ebog

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få mere SEO viden

Få bl.a. mere viden om:

Teknisk SEO

Linkbuilding

Indhold

Brugeradfærd

Rankbrain

Featured Snippets

....Og meget mere!

Du modtager din e-bog lige om lidt!