Hvad er Affiliate marketing?

Affiliate marketing er en digital disciplin, hvor en virksomhed betaler et affiliate netværk for, at fĂĄ leads eller transaktioner. Affiliate netværket har sĂĄ en del affiliates, som sørger for at fĂĄ ført markedsføringen ud til de egentlige kunder. Som affiliate fĂĄr man en kommission i form af en procentdel af salget. Det smarte ved denne type markedsføring, er, at annoncørerne kun betaler, hvis de fĂĄr dĂ©t ud af det, som de ønsker. Dette er af samme grund, en rigtig god mĂĄde, at markedsfører sig pĂĄ – for hvis Ă©n tjener penge, sĂĄ tjener alle penge, og alle der har taget del i selve markedsføringen fĂĄr noget ud af det.

Hvad er et Affiliate netværk?
Et affiliate netværk er et netværk der udbydes af et firma, der udbyder affiliate samarbejdet – det er altsĂĄ et mellemled mellem annoncørerne og dem der er affiliate. Affiliate netværket bliver kun betalt af virksomheden, som ønsker ydelsen, hvis virksomheden selv tjener penge.

Hvad er en Affiliate?
Som affiliate bliver man betalt, af affiliate netværket – om man bliver betalt pr. dag, hver anden uge eller hver mĂĄned er meget forskelligt. For at være affiliate kræver det, at man enten har en Facebook side eller en hjemmeside. Her skal du sĂĄ kunne fĂĄ besøgende, som der er villig til, at klikke pĂĄ det link, som du udsteder. Affiliate marketing kan være en rigtig god forretning, hvis man kan finde ud af det og selvfølgelig, hvis man har nogle besøgende pĂĄ ens hjemmeside eller facebook side.

seo ebog

Tilmeld dig nyhedsbrevet og fĂĄ mere SEO viden

FĂĄ bl.a. mere viden om:

Teknisk SEO

Linkbuilding

Indhold

Brugeradfærd

Rankbrain

Featured Snippets

....Og meget mere!

Du modtager din e-bog lige om lidt!