Hvad betyder Algoritme?

En algoritme er en beskrivelse af, hvordan et problem løses –  vi kender det f.eks som opskrifter, brugsanvisninger, og en masse andre algoritmer. Computere, programmeringssprog og herunder Google, bruger algoritmer til, at udregne hvordan en pĂĄgældende opgave skal løses.

Det er algoritmer, som søgemaskinerne bruger, når de skal tildele de forskellige websites en placering. Når du i SEO branchen hører begrebet algoritme, er det altså søgemaskinernes måde til at udregne hvordan et website skal placeres baseret på en masse hemmelige variable. Søgemaskineoptimering handler i høj grad, om at kunne gennemskue de hemmelig variable.

Søgemaskinerne ændrer konstant deres algoritmer, i form af opdateringer. De mest kendte algoritme ændringer, som Google har lavet er Google Panda, og Google Penguin. Du har sikkert hørt om opdateringerne, hvis du har beskæftiget dig med eller læst lidt om SEO.

Man kan aldrig være 100% sikker pĂĄ, hvordan Google eller de andre søgemaskiners algoritmer er. Ej heller hvordan de udregnes – men man kan med erfaring have en rigtig god idĂ© om, hvad der virker og hvad der ikke gør. Det er netop dette, som SEO konsulenter bruges til – og det den erfaring og viden som hjælper til at en side vil ranke bedre.

seo ebog

Tilmeld dig nyhedsbrevet og fĂĄ mere SEO viden

FĂĄ bl.a. mere viden om:

Teknisk SEO

Linkbuilding

Indhold

Brugeradfærd

Rankbrain

Featured Snippets

....Og meget mere!

Du modtager din e-bog lige om lidt!