Hvad er Linkbuilding?

Linkbuilding er en essentielt del af SEO. Det handler om, at bygge indgående links til dine sider, fra andres websites. Det er alt det arbejde, som der ligger i, at få flere links til din side.

Linkbuilding kan laves på mange måder; der findes forskellige slags links, og det er nærmest en kunst i sig selv. Links er blevet en betydeligt mindre del af Googles algoritme, hvilket vil sige, at Google er blevet bedre til, at filtrere “dårlige” links fra.

Før 2012 kunne du have en ekstrem stærk linkprofil, hvis du blot havde rigtig mange links. Sådan er det ikke i dag. Det kræver meget arbejde, da du skal forholde dig til, at din linkprofil skal være naturlig. Derfor skal du have diversitet i linkprofilen. Den bedste måde, at bygge links på er, at producere indhold af en karakter, andre naturligt vil linke til.

Glem ikke: Linkbuilding skal i større træk være naturligt. Af denne grund, bør du ikke fra den ene dag til den anden, få flere hundrede links, hvis man i forvejen ikke har nogen.

Den bedste måde, du kan få links på er oftest “outreach linkbuilding”. Her kontakter du relevante sider, og efterspørger om, du kan få et link til sin egen side.

Der findes mange måder, at bygge links til sin side, og i sidste ende handler det ofte om kreativitet.

Din linkbuilding bør derfor ikke være op til hvem som helst, at udfører. Hvis du ikke har forstand på hvad du laver, så bør du lade en professionel udføre arbejdet.

Hvis du ønsker at lære mere om Linkbuilding, kan jeg anbefale dig, at læse denne bog.

seo ebog

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få mere SEO viden

Få bl.a. mere viden om:

Teknisk SEO

Linkbuilding

Indhold

Brugeradfærd

Rankbrain

Featured Snippets

....Og meget mere!

Du modtager din e-bog lige om lidt!