Hvad betyder Blackhat SEO?

Blackhat SEO er også kendetegnet ved “SEO imod Googles retningslinjer”. Det består af diverse metoder, Google ikke tillader og straffer websites for at benytte sig af.

Det er altså ikke juridisk ulovligt, at gøre brug af blackhat SEO i generel forstand. Der vil selvfølgelig være metoder, der vil være på kanten af loven og samtidig hører til “Blackhat SEO”.

Blackhat SEO er på ingen måde en god idé at arbejde med – man ender højst sandsynligt, med at få en straf fra Google, som medfører store tab af organisk trafik. Hvis det lykkes at få høje placeringer ved brug af metoderne, vil det typisk kun give resultater på lånt tid, da man bliver straffet af Google’s spamteam, når de bliver opdaget.

Det har været normalt at udføre Blackhat SEO i søgemaskinernes tidlige år. I den periode, kunne man manipulere med søgemaskinerne med en masse metoder, du ikke vil have succes med i dag. Søgemaskinerne kan i dag forstå nemt fortolke metoderne på et website, så et billig forsøg på blackhat SEO, vil i mange tilfælde blive opdaget automatisk.

Får man en Google straf, vil man kunne finde den inde i Search Consoles beskeder.

Eksempler på Blackhat SEO metoder

  • Cloaking
  • Doorway pages
  • Skjult tekst med søgeord
  • Automatiseret linkbuilding

Jeg vil anbefale dig, aldrig at eksperimentere med nogle af ovenstående metoder.

seo ebog

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få mere SEO viden

Få bl.a. mere viden om:

Teknisk SEO

Linkbuilding

Indhold

Brugeradfærd

Rankbrain

Featured Snippets

....Og meget mere!

Du modtager din e-bog lige om lidt!