Jeg er nu selvstændig konsulent!

af | jan 5, 2020

Som overskriften indikerer, går jeg selvstændig – dog kun på deltid.

Ved siden af, skal jeg hjælpe Billy (regnskabsprogrammet) med, optimering af deres SEO og CRO – noget jeg ser frem til, at blive en del af (igen).

Jeg har gennem det seneste år hjulpet en række virksomheder, med alt fra Google Ads til SEO.  Så da Katrine fra Billy, rakte ud til mig, var det ikke en svær beslutning og samtidig en god mulighed, for at gå selvstændig freelancer ved siden af.

Det har været en fornøjelse, at arbejde for RealMæglerne. Og selvom jeg har flere års erfaring, har jeg alligevel haft mulighed for, at udvikle andre områder, der klart også vil være en fordel i min karriere. Trods min beslutning, er jeg utrolig glad for, RealMæglerne stadig vil hive mig ind, når det er relevant at få mine kompetencer i spil.

Det har været nogle fede resultater, jeg har været med til at skabe – noget jeg er sikker på, nok skal blive endnu vildere i 2020. Så heraf; Tak til alle mine nu tidligere kollegaer hos RealMæglerne. Jeg ser frem til vores fortsatte samarbejde!

Siden jeg var gymnasiestuderende, har jeg brændt for iværksætteri og selvstændighed – noget jeg nu, får lov til at prøve af, uden at have hænderne helt på kogepladerne. Det glæder mig, at kunne hjælpe en masse virksomheder med vækst.

Skal vi drikke en kop kaffe?

Det behøves ikke at være salgsdrevet det hele. Jeg drikker gerne en kop kaffe, eller spiser en burger med digitale ligesindede. Alene i januar har jeg flere møder med alt fra iværksættere, til freelancere og bureauejere. Noget jeg virkelig sætter pris på, at bruge tid på.

Der er så meget vi kan lære af hinanden i branchen, uanset om man har helt forskellige områder, eller har arbejdet med det samme. Jeg er bestemt ikke bange for, at dele ud af mine erfaringer, eller komme med min mening på en case.

Hvis du har en time, hvor du måske kunne have lyst til en kop kaffe med mig – så må du endelig sige til.

Det kan jeg hjælpe dig, og din virksomhed med

Det er klart, dette afsnit skulle komme – jeg kan hjælpe dig med flere områder. Og når man tænker over, hvad timeprisen for en senior konsulent kan være på hos digitale bureauer, så er timeprisen i øjeblikket en del under – men kvaliteten af mit arbejde er naturligvis høj 🙂

De områder jeg kommer til, at tilbyde virksomheder vil som altid være SEO og Google Ads. Jeg kan dog også hjælpe med konverteringsoptimering, tracking og datavalidering. Gennem de sidste 5 år, har jeg hjulpet over hundrede virksomheder med lidt af det hele, men primært SEO og Google Ads.

Da jeg lige er gået selvstændig, er jeg naturligvis ikke booket helt op (endnu). Hvis min hjælp har interesse, så skynd dig at sende mig en mail, før jeg ikke har flere ledige timer.

Det siger andre om mig

seo ebog

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få mere SEO viden

Få bl.a. mere viden om:

Teknisk SEO

Linkbuilding

Indhold

Brugeradfærd

Rankbrain

Featured Snippets

....Og meget mere!

Du modtager din e-bog lige om lidt!