Cookie og privatlivspolitik

1. Ejerforhold

Dette website udbydes af:

Dennis Stammerjohan Grant

Ørnegårdsvej 21,6,5

2820 Gentofte

telefon: +45 28 72 00 40

e-mail: dennisstammerjohan@gmail.com

2. Cookies

En cookie, er en lille tekstfil som bliver gemt på din computer, når du har været inde, og foretaget en handling på et website. De bliver brugt for, at computeren kan genkende ens besøg, cookies bruges i stor omfang af næsten alle websites. Der er ingen personlige oplysninger i cookies, og den er ikke farlig for din computer eller dine personlige oplysninger. Når du besøger stammer.dk, modtager du automatisk cookies.

2.1 Cookies opbevaring

Cookies “levetid” varierer alt efter hvad de er blevet sat til fra udbyderens side, de fleste slettes dog efter et vis antal måneder, men bliver fornyet efter et nyt besøg.

2.2 Slet cookies eller undgå

Du kan slette cookies ved,  eller undgå dem ved, at følge guiden her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.3 Hvad bruges cookies til her?

Cookies på stammer.dk bruges til at måle statistikker over antallet af besøgende, samt. oplysninger omkring køn, alder, geografi, handlinger på sitet, for at kunne tilpasse indhold, og annonceringer efter de præferencer, som den besøgende har. Cookies bliver ydermere brugt til, at fastlægge hvem det er, der besøger websitet.

Websitet bruger desuden cookies fra Google Analytics til, at måle trafikken på hjemmesiden.

For at fravælge cookies fra Google Analytics her kan du klikke her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

3. Personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Eventuelle rettelser vil fremgå af denne side, med henvisning til ændringsdato.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ovenstående cookiepolitik er baseret på Minecookies.org’s standard cookiepolitik